Citroen C5 2008 Exclusive – покажете семеен характер

Citroen C5 2008 Exclusive е един от семейните автомобили, които ще запомним с неговата поява през 2008 година. Предлаган с 4 и 5 врати под формата на комби, то Citroen C5 е част от пазара, касаещ по-големите семейни возила и имащ собствен характер и предимства. Прочети повече.

Качествени АГУ – Марки и производители

Знаете, че в наши дни пазарът е пренаситен, във всяка една ниша. Така е и в областта на автомобилните газови уредби – огромно разнообразие от марки и производители, различни цени, различно качество, и още повече сервизи, които предлагат, не само за продажба АГУ, но и услуги по монтажа и инсталирането на газовите системи. В условия на прекомерно предлагане, и в борбата за всеки клиент, отделните фирми търсят начини да съблазнят хората по някакъв начин. Прочети повече.

Газова уредба за автомобили – Анатомия

Автомобилната газова уредба представлява система от няколко елемента, които се свързват по между си. По принцип, на пазара се предлагат цялостни газови уредби, които трябва само да бъдат правилно монтирани и инсталирани. Въпреки това обаче, сега ще разгледаме анатомията на една автомобилна газова уредба. Прочети повече.

Авто-газови уредби – лесен начин да спестим пари

В наши дни, когато икономическата криза засяга почти всяко домакинство, хората започват да се чудят как и от какво да спестят някой и друг грешен лев, за да намалят разходите си и да свържат двата края. Всеки опитва да спести от различни неща – някои си търсят допълнителна работа, други свиват разходите си до минимум, трети направо се лишават от някои неща. Прочети повече.

Разликата между газовите и метановите уредби

Знаете, че ако карате автомобила са на газ, независимо дали пропан-бутан или метан, Вие ще пестите средства от гориво. Много хора обаче си задават въпроса, каква уредба да избера – газова или метанова?! Именно поради тази причина, в тази тема ще се опитаме да Ви кажем каква е разликата между единият и другият вид, за да може Вие сами, по-лесно да прецените дали газова или метанова уредба е по-подходяща за Вас. Прочети повече.

Предимства на метановия инжекцион

Kакво представлява пропан-бутана като гориво?
Сгъстеният природен газ (CNG – compressed natural gas) или познат още като метан е едно от най-добрите и най-евтини алтернативни горива днес. Сред основните съставки на природния газ освен метан (CH4 – около 90%) има и други вещества, а именно: етан С2Н6, пропан С3Н8 и незначителни количества по-тежки въглеводороди като пентан С5Н12, хексан С6Н14 и други. Прочети повече.

Какво трябва да знаете преди да монтирате АГУ на своя автомобил

Пропан-бутана, известен повече като газ или още LPG (liquefied petroleum gas = втечнен петролен газ) е въглеводородно гориво, използвано в електроуреди и автомобили. Пропан-бутана е смес от леките въглеводороди пропан и бутан (както показва и наименованието му), които се намират в газообразно агрегатно състояние при атмосферна температура и налягане, а при повишено налягане – в течно състояние. Прочети повече.

Поддръжка на автомобил с газова уредба

Още в ранна детска възраст всеки се замисля за бъдещия си автомобил като порасне. Тогава мечтите съвсем не се доближават до реалността, защото всичко е светло, щастливо и безметежно. Колкото повече порастваме, толкова по-сериозно се замисляме и осъзнаваме, че детските ни мечти може би никога няма да се превърнат в реалност. Прочети повече.

Автомобилни газови уредби за София

Повечето притежатели на бензинови автомобили избират да монтират автомобилна газова уредба на колите си, тъй като газта е много по-евтина от бензина, и въпреки че разходът на газ е по-висок спрямо този на бензин, ако шофирате автомобила си на газ, Вие ще спестите средства от разходите си за гориво. Прочети повече.

Защо да предпочетете газов инжекцион?

Много собственици на автомобили обмислят монтаж на газова уредба, но се притесняват за проблемите и дефектите, които е възможно да се появяват с течение на времето. Прочети повече.

Как да почистим горивните инжектори?

Горивните инжектори в двигателите на съвременните автомобили са сред най-важни компоненти на двигателя. Поддържането на чистотата на горивните инжектори позволява на двигателя да работи на максимална мощност, спестява газ и намалява вредните емисии. Прочети повече.

Цени на газовите и метановите уредби

Цените на газовите и метановите уредби могат а варират в различни граници, като зависят от много неща – произход и марка на компонентите, вид, размер и вместимост на бутилката, цена за монтаж на конкретната фирма. Прочети повече.

Защо потребителите търсят „GAZOVI UREDBI”. Каква информация им е нужна?

Ако търсите информация относно газови уредби, фирми които предлагат такива, цени на газовите уредби и т.н., е напълно достатъчно да отворите някоя търсачка в интернет и да напишете „газови уредби”. Прочети повече.

Газови бутилки – какво представляват?

Автомобилните газови бутилки са два вида – цилиндрични и тороидални. Те се използват както при конвенционални газови уредби, така и при газов инжекцион. Бутилката съхранява втечнения газ и най-често се монтира в багажника на автомобила. Прочети повече.

Как да забавляваме децата в автомобили с екран за GPS ?

Ако колата ви вече има екран за навигацонна система, можете да го използвате за да гледате ефирна телевизия телевизия. Трябва ви само цифров тунер, който ще се включи към видео входа на екрана ви.  Прочети повече.

Защо да сложим АГУ на автомобила си?

Ползите от поставянето на автомобилна газова уредба са огромни, особено що се отнася до цените на горивата в днешно време. Не случайно все повече хора се ориентират към поставянето на такава, при това най-масово употребяваните автогаз системи са на много добра цена, която гарантирано спестява пари на шофьорите, погледнато в перспектива. Прочети повече.