Комплект газов инжекцион LANDIRENZO OMEGAS EVO – висок клас

Най-новата газова система в семейството на LANDIRENZO. Технологията, използвана в инжекторната рейка на газовата система Omegas EVO се справя със замърсяващите частици в некачествените горива, което я прави изключително подходяща за българския пазар, като в същото време осигурява икономична и безпроблемна работа на Вашият автомобил. Контролът и управлението на системата се осъществява от компютър OMEGAS EVO. Корпусът му се състои от високо технологична пластмаса и алуминий, с цел достатъчно голяма здравина и сигурност, но и компактност.  Работната му температура е -40 до 110°C, скоростта на процесора е 50 mhz.  Компютъра е способен да извърши електронна и функционална диагностика. Подходящ е за всички 3 и 4-цилиндрови автомобили с многоточково впръскване,  с турбина или без. Инжекторната рейка е подходяща за двигатели, с различни размери на инжекторите, в зависимост от кубатурата на съответния автомобил. Създадени са чрез нова технология, която максимално ги защитава от натрупвания на замърсяващи частици от пропан-бутана. Това е предпоставка за тяхната устойчивост и дълга експлоатация. Инжекторното време за впръскване на газта се адаптира към газовия инжектор с максимална бързина и дава възможност за работа с мощни и турбо двигатели. Изпарителя LI 02 е балансиран, едностепенен редуктор – изпарител с охладителна камера и вътрешен клапан за безопасност. Включен италиански евронивомер R 67/01 със сензор и нивопоказател.

Landirenzo Omegas Evo 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1350 лв. ПРОМО ЦЕНА 1250 лв.

Landirenzo Omegas Evo Turbo 4 цилиндъра – за турбо автомобили (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1450 лв. ПРОМО ЦЕНА 1350 лв.

Landirenzo Omegas 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 1450 лв.

Landirenzo Omegas 5 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 1550 лв.

Landirenzo Omegas 6 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 1650 лв.

Landirenzo Omegas 8 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 2350 лв.

Landi Renzo Omegas Direct – система за автомобили с директно впръскване – индивидуални оферти може да получите по телефона или на място в сервиза, след представяне на подробна информация за конкретният двигател.

Всички уредби са с включена бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер) с 5 степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Цените са с вкл. ДДС, монтаж и 2 години / 50 000 км. гаранция.

• Бонуси към монтажа:

Безплатна първа смяна на филтрите на монтирана при нас газова уредба (спестявате 20 лева за труд). Цена на самите филтри – 25 лв.

• Допълнителни опции:

  • Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 60 лв.
  • Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.
  • Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 40 лв.
  • Бърза рейка Rail Horizon – 100 лв. – 4 цил. / 140 лв. – 6 цил.
  • Рейки за боксер двигатели 2х2 – 30 лв.
  • Бутилки над 40 литра – цената е в зависимост от обема
  • Кит за омасляване на клапани Flashlube – 140 лв.

 За по-специфични и трудоемки модели автомобили, цените могат да търпят корекция.