Комплект газов инжекцион FOBOS 1 - висок клас

Благодарение на високото ниво на интеграция, газовата инжекционна система „ФОБОС“ може да осигури високи експлоатационни качества и се характеризира с лесен монтаж и прецизна настройка. Компютърът e проектиран да работи във високо натоварена среда, каквато е автомобилната. Корпусът е изграден от здрава, херметично изолирана алуминиева кутия. Всички вериги са защитени от късо съединение, не се използват електро механични компоненти (релета), а високо надеждни електронни превключватели. Всички компоненти са изцяло за автомобилна употреба и температури до 125 градуса. Сертифициран е по стандарти R67-01 и R110. Комбинираният сензор за температура, налягане на газта и M.A.P  осигурява прецизно измерване на температурата,  тъй като сензорът е позициониран в потока на газта, а не следи температурата на рейката, която се влияе от околната температура. Потребителите на газовата инжекционна система „ФОБОС“ разполагат с възможността да избират между три режима на управление: „нормален“, в който параметрите на работа се настройват както на бензин, „икономичен“ подходящ за таксита, и режим с повишена мощност за желаещите да карат спортно. Кита включва италиански евро нивомер R67-01 със сензор за ниво.

Fobos 1 – 4 цилиндъра (Български компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – ЦЕНА 1120 лв.

Fobos 1 – 5-6 цилиндъра (Български компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – ЦЕНА 1290 лв.  

Fobos 1 – 8 цилиндъра (Български компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – ЦЕНА 1800 – 2200 лв.  

Всички уредби са с включена бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер) с 5 степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Цените са с вкл. ДДС, монтаж и 2 години / 100 000 км. гаранция.

Бонуси към монтажа:

Безплатна първа смяна на филтрите на монтирана при нас газова уредба (спестявате 20 лева за труд). Цена на самите филтри – 25 лв.

Допълнителни опции:

  • Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 60 лв.
  • Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.
  • Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 40 лв.
  • Бърза рейка Rail Horizon – 100 лв. – 4 цил. / 140 лв. – 6 цил.
  • Рейки за боксер двигатели 2х2 – 30 лв.
  • Бутилки над 40 литра – цената е в зависимост от обема
  • Кит за омасляване на клапани Flashlube – 140 лв.

За по-специфични и трудоемки модели автомобили, цените могат да търпят корекция.