Намалете бюджета си за гориво и вредните емисии чрез нашите газови инжекциони. Ние ще ви предложим най-добро качество на достъпни цени.

При избора на газов инжекцион е изключително важно той да е подходящ за конкретният модел автомобил, да е надежден и осигуряващ оптимален разход на газ. Ние сме подбрали най-добрите марки и модели газови инжекциони, които са тествани на многобройни и различни марки коли. Газовите инжекциони, които предлагаме са оборудвани с последно поколение електроника, позволяваща прецизно дозиране на количеството газ постъпващо в двигателя, изключително гъвкави и точни настройки, което води до нисък разход на гориво, безпроблемна експлоатация с елиминирани всички негативи на конвенционалните уредби. Системите са на най-конкурентни цени и подходящи за двигатели от 3 до 8 цилиндъра включително, като в това число влизат модели с турбо, би-турбо, компресор или директна инжекция.

Ако сте собственик на бензинов инжекцион и искате да намалите разходите си за гориво, то тогава Вашият правилен избор за това би бил да минете на алтернативно гориво – да си монтирате газова уредба  (АГУ – автомобилна газова уредба). Ние бихме Ви насочили към инсталирането на газов инжекцион, за да подсигурим по-дълготраен живот на Вашия автомобил и да успеем да запазим неговите мощност характеристики. Не е тайна за никой, че това въпреки ниската си цена, то по никакъв начин не минава за нискокачествено алтернативно гориво. Дори напротив. При правилна експлоатация, колата ще върви перфектно, а Вие ще успеете да усетите ползите от това да карате на алтернативно, по-евтино, гориво, незамърсяващо околната среда, така както бензина или дизела. Друго предимство, което имат тези системи има е, че правилно монтиране, те ще удължат живота на двигателя на Вашия автомобил. Ето нещо, върху което можете да се замислите, ако все още се чудите.

Сервиз Powergas София предлага монтаж, диагностика, настройка, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на следните модели и марки газови инжекциони:

  -10% ПРОМО НА ВСИЧКИ СИСТЕМИ ОТ 27.01 ДО 07.02.2016. ВАЖИ И ЗА ПРОМО ОФЕРТИТЕ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА VEGA1  

При плащане изцяло в брой получавате 5% допълнителна отстъпка за всички системи! 

Газови инжекциони ЛАНДИ РЕНЦО /  LANDIRENZO

Газови инжекциони ЛАНДИ РЕНЦО /  LANDIRENZO  – от 3 до 8 цилиндъра – цени от 1200 до 2400 лева

+ кит за автомобили с директно впръскване

Газов инжекцион Висок клас – LANDIRENZO

 

Газови инжекциони РОМАНО / ROMANO

Газови инжекциони РОМАНО / ROMANO – от 3 до 8 цилиндъра – цени от 1050 до 2400 лева

+ кит за автомобили с директно впръскване  

Газов инжекцион Висок клас – ROMANO

 

   Газови инжекциони БСМ / BSM

Газови инжекциони БСМ / BSM – от 3 до 8 цилиндъра – цени от 695 до 1450 лева

Газов инжекцион Висок клас – MAX-OBD   

Газов инжекцион Висок клас – BARDOLINI

Газов инжекцион Среден клас – VEGA2 

Газов инжекцион Бюджетен клас – VEGA1

  

Газови инжекциони ЛОВАТО / LOVATO

Газови инжекциони ЛОВАТО / LOVATO – от 4 до 6 цилиндъра – цени от 990 до 1480 лева

+ кит за автомобили с директно впръскване

Газов инжекцион Висок клас – LOVATO

 

 

Tamona-logo

 

Газови инжекциони ТАМОНА / TAMONA – от 4 до 6 цилиндъра – цени от 790 лева 

 Газов инжекцион Висок клас – TAMONA

  

Газови инжекциони ЛАНДИ / LANDI

 Газови инжекциони ЛАНДИ / LANDI – 4 цилиндъра – цена 1100 лева 

Газов инжекцион Среден клас – LANDI

  

Газови инжекциони ФОБОС / FOBOS

 Газови инжекциони ФОБОС / FOBOS  – от 4 до 8 цилиндъра – цени от 890 до 2200 лева

Газов инжекцион Висок клас – FOBOS 

 Газов инжекцион Среден клас – FOBOS

Газов инжекцион Бюджетен клас – FOBOS

Газовият инжекцион е това, от което имате нужда. Вие и Вашия автомобил го заслужавате.

Удължете живота на Вашият двигател, намалете разходите си за гориво и отделяйте по-малко вредни емисии във въздуха.

Обслужването на газово-инжекционната система се свежда до периодична смяна на филтрите на газовата уредба (10 000-15 000 км), изпарителите не се нуждаят от смяна на мембрани, както конвенционалните уредби и не се налага честа регулировка на горивната смес (особено при смяна на сезоните и външните температури), поради съвместната работа на газовия компютър и бензиновия на колата, които дозират сместа с обратна връзка от ламбда сондата на колата. При правилно настроена инжекционна система разхода се увеличава с не повече от 10-15%, поради по-ниската калоричност на пропан-бутана спрямо бензина, като мощността се запазва с незначителна промяна – под 3-5 %. Това се дължи на по-бавното му изгаряне в сравнение с бензина, поради което се намалява натоварването на буталната група и коляновия вал, но се намаляват и динамичните свойства на двигателя. Предимства на пропан-бутана е, че постъпва в двигателя в газообразно състояние, поради което не отмива масления филм от стените на цилиндрите и не разрежда маслото в картера. Това намалява износването на цилиндрите и увеличава експлоатационния ресурс на двигателя. Той лесно се смесва с въздуха и равномерно пълни цилиндрите на двигателя с еднородна гориво-въздушна смес, поради което двигателят работи устойчиво и тихо. Гориво-въздушната смес изгаря почти напълно, поради което не се образува нагар по буталата, клапаните и запалителните свещи. Срокът за смяна на свещите се увеличава значително.